Tillbyggda och moderna konferenslokaler

Utbyggnaden av Konferenscentrum har gett nya, stora och moderna konferenslokaler i direkt anslutning till hotellet. Den största salen, som kännetecknas av ljus, rymd och nordisk design, rymmer 100 personer i skolsittning och 150 i biosittning.

Ombyggnaden av restaurangen är nu klar och invigd. Det är en helt ny lokal som möter våra gäster. Nu är allt nytt från ventilation till köksmaskiner. Restaurangen har utrustats med klimatanläggning, storbilds-tv och trådlöst bredband. Den går att dela upp i flera sektioner och dessutom kan nya miljöer skapas på bara några få minuter med PC-kanoner. Vi har också lyssnat på våra konferensgästers önskemål om en bar för kvällsaktiviteter, och när vi satsar, så satsar vi stort. Baren är stor och har försetts med fiberoptik för skiftande stämning.

Den största köksnyheten för gästerna blir det synliga serveringsköket, varifrån A la cartegästerna serveras direkt av kocken.

Lämna en kommentar

  • (kommer inte att bli publicerad)

XHTML: Du kan använda dessa etiketter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>