Smaklig måltid i vår restaurang

Restauranglokalen har utrustats med klimatanläggning, storbilds-tv och trådlöst bredband. Den går att dela upp i flera sektioner och dessutom kan nya miljöer skapas på bara några få minuter med PC-kanoner. Vi har också lyssnat på våra konferensgästers önskemål om en bar för kvällsaktiviteter, och när vi satsar, så satsar vi stort. Baren är stor och har försetts med fiberoptik för skiftande stämning, som kommer till sin rätt när ljuset faller.  Här kan du beställa det mesta från Bloody Mary till en Dry Martini – eller lägga din frukostbeställning hos kocken.

Inredningen kännetecknas av trivsam nordisk design som blandar friskt mellan öppenhet, möjlighet till stående bord och mer avskiljda områden. Med många sittplatser klarar vi både den stora och den lilla konferensen eller festen.

Vår restaurang är specialicerad på god Svensk husmanskost i modern tappning. Vi använder så långt det är möjligt av råvaror som är närproducerade, ekologiska eller kravmärkta.

Öppettider:
Måndag – torsdag 11.00-14.00, 18.00-22.00
Fredag 11.00-14.00
Andra öppettider enligt bokning och överenskommelse.

För våra konferensgäster erbjuder vi specialkomponerade menyer  som du hittar till vänster till extra bra pris och med utvalda råvaror. Givetvis finns även Hotel Rådmannens ordinarie veckomenyer att tillgå.